Japanese Lifting

Jeg tilbyder den originale behandling i Japanese Lifting udviklet af Lone Sorensen, Insituto de Reflexologia, Barcelona.

Japansk Lifting er en fantastisk behandling der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene etc.

Samtidig med at ansigtet løftes og forynges, reduceres fine linier og hævelser ligesom mere udstråling, glød og farve tilføres. Ud over at det er en behagelig og afslappende behandling, så kombinerer Japanese Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage.

 

De teknikker, der anvendes er bla lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, hvilket styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ikke blot ansigtet, men af hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 25 akupunkturpunkter, som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Efter en kontinuerlig behandling vil Japanese Lifting reducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

Pris kr. 525,-