NIMUE Skin Technology

NIMUE: En helt ny generation af derma-cosmeceuticals. Nimue er skabt af den sydafrikanske Professor Aubrey Parsons, som er blandt top 5 af dermalogiske videnskabsmænd i verden.

Serien blev oprindelig brugt af dermatologer/hudlæger. Det viste sig hurtigt, at huden efter operation helede op til 70% hurtigere, hvorfor Nimue i 1994 blev til en derma-cosmeceutisk serie. Kort fortalt har Nimue en højest effektiv, resultatorienteret og fremragende virkning. Hudplejeserien anbefales bla af førende hudspecialister som Aros Privathospital, og Cutis Cosmetic, Århus.

Anbefales bla til forebyggelse af for tidlig ældning, behandling af miljøbelasted hud, problematisk/uren hud, sart hud og hud i ubalance samt hyperpigmenteret hud.

Nimue indeholder IKKE formaldehyd, lanolin, mineralske olier, syntetiske dufte, animalsk udvundne ingredienser, alcohol eller slibemidler.

Filosofien bag Nimue er at genopbygge hudens sundhed, få huden til at arbejde selv og bevare den sunde tilstand, der er opnået med produkter og behandlinger. Ud fra principperne foryngelse, genopbygning, antioxidanter og solbeskyttelse bekæmper Nimue symptomerne på usund hud og arbejder effektivt på årsagerne.

Se mere på www.nimue.dk